Klooster Ad Fontes

Dinkelland - Ootmarsum
Actueel aanbod

€ 275.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
71 - 147m2
Inhoud
195 - 575m3

Over dit project

OPEN HUIS ZATERDAG 6 APRIL 2024
Het laatst beschikbare appartement is te bezichtigen tijdens de NVM open huizen dag op 6 april van 11:00 tot 13:00 uur.

Ontdek jouw droomappartement in het Klooster Ad Fontes te Ootmarsum. Er is er nog maar 1 appartement beschikbaar!

Stap binnen in het historische Klooster Ad Fontes en ervaar de mogelijkheid om te wonen in mooie stadje Ootmarsum, bekend om zijn pittoreske straatjes vol knusse restaurants en galerieën maar ook om de uitgestrekte natuur met volop sport- en recreatiemogelijkheden.

Hier in het centrum vind je niet zomaar een appartement, maar een unieke woning die geschiedenis ademt en modern comfort biedt. Met slechts 1 appartement over, is dit jouw kans om een exclusieve plek te bemachtigen!

Voel de magie terwijl je door dit voormalige klooster wandelt, met zijn authentieke elementen die verhalen vertellen uit het verleden. Het is een plek die blijft verrassen, met onverwachte hoeken, vormen en doorkijkjes. Geniet van de perfecte balans tussen historische charme en hedendaags gemak.

Geniet straks van de binnentuin, omgeven door bomen, weelderig groen en kleurrijke bloemen. Hier ontmoet je je buren en vrienden voor een glas wijn in het middagzonnetje. De prachtige kapel met zijn toren staat open voor gezamenlijk gebruik en biedt een unieke plek voor bijeenkomsten.

Slechts 1 appartement resteren in dit iconische klooster. Ontdek de ruimte, luxe en comfort die deze exclusieve woningen bieden. Wil je het meest fantastische uitzicht van het Klooster dan val je beslist voor CW7 op de bovenste (3e) verdieping. Beide appartementen worden compleet opgeleverd, inclusief keuken, sanitair en tegelwerk, klaar om jouw persoonlijke stijl te omarmen. Naast twee slaapkamers hebben beide appartementen hebben een prachtig balkon op het oosten en een ruime loggia op het zuiden. Daarnaast een tweede berging in de kelder, met de lift te bereiken, en één eigen parkeerplaats.

De appartementen zijn volop in aanbouw en zullen einde dit jaar worden opgeleverd.

Plan Jouw Bezichtiging: Met nog maar 1 appartement beschikbaar, wil je deze kans niet missen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bezichtiging te plannen en jouw toekomstige thuis te ontdekken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Klooster Ad Fontes
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 10 beschikbaar
Prijs
€ 275.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dinkelland.

Aanmelden