Plan Brookhuis

Dinkelland - Ootmarsum
Actueel aanbod

€ 188.000,- tot € 279.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 150m2
Kaveloppervlak
129 - 275m2
Inhoud
383 - 612m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

De woningen op plan Brookhuis gaan we bouwen volgens het Vari wonen-concept. In dit concept ligt het accent heel nadrukkelijk op persoonlijk wonen. Dat houdt onder andere in dat toekomstige bewoners vooraf weten waar ze aan toe zijn als het om de kosten gaat én dat ze zelf inspraak hebben in de indeling van hun woning zonder dat het direct meerwerk oplevert. Die inspraakmogelijkheden zijn er bijvoorbeeld voor de plek van de keuken, woonkamer en de badkamer.

De concepttekeningen van de huizen liggen klaar. Vanuit het VARI wonen-principe worden op basis daarvan de wensen van de toekomstige bewoners geïnventariseerd. Daarna worden de ontwerpen definitief gemaakt.

Resultaat: een persoonlijk huis dat past binnen elk budget! Woningen zijn er al vanaf 188.000 euro, vrij op naam.

Ruime tussenwoningen
In dit plan extra aandacht voor mooie tussenwoningen. Door de jaren heen heeft de tussenwoning zich bewezen als een honkvaste, betrouwbare woonvorm en vele Nederlanders zijn erin opgegroeid. Een ideaal woonhuis voor bijvoorbeeld starters.

Veel parkeerruimte
Ruimte om te parkeren is belangrijk voor het woongenot. Er zal dan ook ruime parkeergelegenheid zijn voor elke woning, zowel op eigen terrein als in het openbare gebied.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Plan Brookhuis
Koopwoningen
38
Prijs
€ 188.000,- tot € 279.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin, Tuin op het Oosten
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dinkelland.

Aanmelden